+385 (0)98 759 887

O nama

Pretraga nekretnina

Dobrodošli

Dobrodošli na stranice tvrtke Adriatica d.o.o. iz Šibenika - za posredovanje u prometu nekretnina!
Želite li prodati ili kupiti nekretninu, trebate pravno zastupanje i savjetovanje, procjenu ili legalizaciju Vašeg objekta na pravom ste mjestu.
U suradnji s našim poslovnim partnerima stvorili smo stručan tim koji će vam na jednom mjestu pružiti sve informacije i usluge vezano za nekretnine - kupovina/prodaja, ishodovanje dokumentacije, projektiranje i gradnja.

Radujemo se što ćemo biti u mogućnosti opravdati darovano nam povjerenje!

Ukratko o nama

ADRIATICA d.o.o. - agencija za promet nekretnina ispunjava sve uvjete propisane Zakonom o posredovanju u prometu nekretnina (NN br. 107/2007) te smo upisani u REGISTAR POSREDNIKA u prometu nekretnina koji vodi Hrvatska gospodarska komora.

Posredujemo pri prodaji i kupnji svih vrsta nekretnina

Rješavamo KOMPLETNU DOKUMENTACIJU (provjera stanja nekretnine u zemljišnim knjigama i katastarskim mapama, provjera stanja nekretnine u odsjeku za prostorno uređenje, pravni savjeti, ispunjavanje prijave poreza na promet nekretnina, procjena vrijednosti nekretnine na zahtjev stranke, ...)

Veliki broj kupaca i prodavatelja može potvrditi uspješnu suradnju sa našom agencijom u obavljanju poslova u prometu nekretnina. Cijelo vrijeme uz Vas je iskusan tim djelatnika te naših suradnika - odvjetnika, geodeta i projektanata.

OBRATITE NAM SE S PUNIM POVJERENJEM!